Del 4 al 12 d’abril el port de Empuriabrava acollirà una nova edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió del Port de Empuriabrava.

Al voltant de 35 empreses professionals, relacionades amb el món nàutic, presentaran per a la seva venda les millors ofertes en embarcacions de segona mà, noves  i també semi-noves.

La Fira del Vaixell d’Ocasió és una cita obligada per a tots els amants de les embarcacions.

31 edicions avalen el “savoir faire” dels professionals nàutics de la zona que es reuneixen cada any en el port de la Marina arribant a exposar fins a 500 embarcacions.

La regla d’or de la Fira: producte de qualitat, preus més que ajustats i embarcacions en estat immillorable.

El port d’Empuriabrava es convertirà durant una setmana en un gran aparador on es podran visitar des de petits bots auxiliars fins a iots de 20 metres d’eslora, sense oblidar la presència de les motos aquàtiques que ja des dels inicis de la Fira han gaudit de molt d’èxit.

Empuriabrava, amb la seva extensa xarxa de canals navegables ofereix un entorn ideal per als amants del mar i afavoreix els freqüents canvis d’embarcacions creant així una bossa important d’embarcacions de segona mà amb tot tipus de models i moltes vegades amb poques milles navegades.

La zona compta amb la representació de la majoria de concessionaris nàutics de la província, els quals a més d’oferir el servei de brokeratge, disposen de serveis post venda i de manteniment d’embarcacions amb molts anys d’experiència, i per al client, és una raó important a l’hora de decidir-se per un tipus o un altre d’embarcació.

Totes les embarcacions es trobaran exposades en sec i a flot, en els 25000m2 d’exposició del port principal de la Marina de Empuriabrava.

La fira estarà oberta al públic diàriament de 10 del matí a 7 de la tarda amb accés gratuït als visitants.

Deixa un comentari

Obrir el xat
Hola 👋🏻 en qué et podem ajudar?